Midvliet, MBO Rijnland en Puurr aan de Vliet ondersteunen onze actie van 12 december

Op zaterdag 12 december houdt de Voedselbank Leidschendam-Voorburg een kerstactie onder bezoekers van het Albert Heijn-filiaal aan de Julianabaan te Voorburg en de Albert Heijn en de Jumbo in The Mall of the Netherlands. Mensen die boodschappen doen bij deze winkels wordt gevraagd iets extra’s te kopen voor de Voedselbank.
Omroep Midvliet ondersteunt deze actie en roept het winkelend publiek op gul te geven met extra inkopen ten bate van de mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken met de komende feestdagen. De omroep krijgt daarbij ondersteuning van studenten van MBO Rijnland en het eigen jongerenteam, alsmede de horecamedewerkers van Restaurant ‘Puur aan de Vliet’.  De uitzending is live te beluisteren van 10.00 tot 17.00 uur met live interviews vanaf bovenstaande locaties. Op het tv-kanaal van Midvliet en via de website www.midvliet.nl zal hiervan een compilatie uitgezonden worden.
Bezoekers van de supermarkten geven vaak met veel enthousiasme. Het feit dat het voedsel direct naar iemand toegaat, speelt hierin een grote rol. Bij deze actie kunnen bezoekers van de supermarkt tijdens het boodschappen doen iets extra ’s kopen, juist voor de feestdagen, voor de cliënten van de Voedselbank.
Bij deze actie worden de geldende coronaregels in acht genomen (mondkapjes en 1,5 meter afstand), zodat iedereen veilig boodschappen kan doen.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email