Vacatures

Wij zoeken een regisseur groente en fruit 

Zit tuinbouw en logistiek je in het bloed? Dan is deze prachtige vrijwilligersfunctie in het Westland echt wat voor jou. Voor het Wateringse distributiecentrum van Voedselbank Haaglanden zoeken we een Regisseur Groente en Fruit. Let op: het gaat om een onbetaalde vrijwilligersbaan. De voedselbank draait volledig op vrijwilligers. Bekijk hier de vacature.

Wij zoeken oproepkrachten (chauffeur, inpak- en uitdeelvrijwilliger)

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk met betekenis? Wil je je inzetten voor de meest kwetsbaren in Leidschendam en Voorburg? Dan hebben wij jou nodig! Wij zoeken chauffeurs, inpak- en uitdeelvrijwilligers.

Wekelijks verspreidt de Voedselbank zo’n 140 pakketten aan 250 personen, waarvan 143 kinderen. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven en particulieren. Voor de drukke momenten, zoals bij feestdagen, speciale acties of bij ziekte en vakanties, zoeken wij vrijwilligers die willen bijspringen. Bekijk hier de vacature

Wij zoeken een chauffeur 

Wekelijks verspreidt de Voedselbank zo’n 140 pakketten aan 250 personen. Waaronder veel kinderen. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“.

Als chauffeur op de bus ga je de tassen bezorgen. Je belt onderweg de klanten om te zeggen dat het pakket er aan komt. Ook ga je naar leveranciers zoals supermarkten om producten op te halen. Sjouwen hoort daarbij. Daarnaast help je mee met alle voorkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het sorteren van spullen. Bekijk hier de vacature

Wij zoeken een meewerkend voorman/vrouw

Als meewerkend voorman/vrouw ben je de zgn ‘rechterhand’ van de collega-vrijwilliger die de dagelijkse leiding heeft. Je vervangt hem bij ziekte, vakantie etc. Met elkaar voeren jullie onder andere de volgende taken uit:

  • voorbereiding van de werkzaamheden die gedaan moeten worden;
  • bepalen van aantallen;
  • goederen ophalen;
  • administratieve taken;
  • contacten met klanten en leveranciers;
  • erop toezien dat regels mbt voedselveiligheid worden nageleefd.

Bekijk hier de vacature.

Interesse of meer weten over de vacatures?

Je kunt rechtstreeks contact opnemen. Geef svp aan dat je interesse hebt als oproepkracht.