Verrassend mooie opbrengst!

Traditiegetrouw stonden op zaterdag 12 december de vrijwilligers van de voedselbank Leidschendam-Voorburg klaar om voor de Kerst en de periode daarna, producten in ontvangst te nemen. Het is in deze tijd even passen en meten om een dergelijke actie goed te laten verlopen, maar dankzij alle hulp is het toch weer gelukt. Maar liefst 359 kratten met houdbare levensmiddelen zijn er opgehaald. Doordat het aantal aanvragen per week stijgt, is het broodnodig om inzamelingsacties te organiseren. Iedere week worden er voedselpakketten samengesteld om mensen en gezinnen, die het niet breed hebben, in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Het is dan ook hartverwarmend om te zien hoe betrokken mensen zijn. Zo kwamen er financiële donaties binnen en zelfs een ½ Oudejaarslot werd gedoneerd.

De voedselbank heeft veel hulp gehad van de vaste vrijwilligers maar ook van de Rotary Club Voorburg, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne en de medewerkers van PuuRR aan de Vliet, bij elkaar zo’n 75 mannen en vrouwen. Midvliet ondersteunde de actie en deed live verslag op locatie met interviews van o.a. de wethouder Nadine Stemerdink.

De voedselbank dankt alle vrijwilligs hartelijk voor hun inzet en harde werken. En uiteraard ook voor de gastvrijheid van de Albert Heijn en Jumbo in The Mall of the Netherlands en de Albert Heijn op het Julianaplein in Voorburg.

Wilt u ook bijdragen aan de voedselbank? Dat kan met initiatieven, maar u kunt natuurlijk ook geld doneren. Uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV.

Lees het bericht in Het Krantje-online

     

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email