Wij zoeken een chauffeur

Wekelijks verspreidt de Voedselbank gemiddeld inwoners van Leidschendam-Voorburg. waaronder veel kinderen. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“.

Taken als vrijwilliger

Zo’n 140 voedselpakketten worden wekelijks ingepakt door vrijwilligers van de voedselbank. Als chauffeur op de bus ga je de tassen bezorgen. Je belt onderweg de klanten om te zeggen dat het pakket er aan komt. Ook ga je naar leveranciers zoals supermarkten om producten op te halen. Sjouwen hoort daarbij. Daarnaast help je mee met alle voorkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het sorteren van spullen.

Wat vragen wij van je?

Uiteraard een rijbewijs B, je kunt rijden op een bus en hebt al enkele jaren rij-ervaring. Als chauffeur ben je het visitekaartje van de Voedselbank: je komt immers bij de cliënten en de leveranciers. Je bent je daarvan bewust. Omdat je ook producten ophaalt bij de leveranciers, moet je fysiek in staat zijn om te sjouwen. Je bent flexibel, enthousiast en vindt het vanzelfsprekend, om, als dat nodig is, ook spullen in te pakken en/of te sorteren. De tassen moeten op tijd klaar zijn en iedereen doet daar zijn best voor, dus ook jij. Je bent en voelt je onderdeel van het team: met elkaar maak je de doelstelling van de Voedselbank waar.

Wat levert het je op?

Heel veel. Uiteraard waardering voor je inzet. Je komt in een gezellig team waar men wat voor elkaar over heeft. Met elkaar maak je de doelstelling van de Voedselbank waar en dat geeft een goed gevoel! Op de werkdagen lunch je gezellig met elkaar.

Werkdagen en werktijden

Dinsdag en woensdag. De werktijden zijn van 09:30 tot circa 16:00 uur. Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd!

Locatie

Van Alphenstraat 63L in Voorburg

Overige informatie

  • Wij houden ons aan de corona-voorschriften. Mondkapjes en handschoenen zijn aanwezig.
  • Wij vragen om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag

Interesse of meer weten?

Je kunt contact met ons opnemen via:
Telefoonnummer: 06 380 351 66
E-mail: info@voedselbanklv.nl

Wellicht ook interessant voor jou