Wilt u ons helpen?

De Voedselbank verleent gratis hulp. De hulp is bedoeld om mensen en gezinnen een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun financiële problemen. Onze vrijwilligers werken er voor niets en voedsel wordt vaak gratis aangeleverd. De basisbronnen van de Voedselbank zijn de inzamelingsacties én het inzamelen van voedsel dat anders weggegooid wordt, dit om voedselverspilling tegen te gaan. Toch kost zo’n organisatie geld. Denk alleen al aan kosten voor opslag, koeling, materialen, uitgifte en vervoer. Iedere week doen wij ons best om voedselpakketten samen te stellen voor gezinnen. En dat is een flinke uitdaging. Maar u kunt ons helpen!

Heeft u producten over?

Heeft u (liefst houdbare) producten over? Dan kunt u die altijd afleveren op onze locatie aan de Van Alphenstraat. En als het echt heel veel is dan komen wij het graag bij u ophalen. Belt u naar 06 380 351 66 en wij staan zo met onze bus bij u op de stoep.

Financieel steunen

U kunt ons ook helpen met initiatieven zoals het organiseren van een inzameling of een evenement, wij denken graag met u mee.
Een financiële bijdrage is ook zeer welkom op: NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. Wij hebben een ANBI-status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar en voor de Voedselbank onbelast. Het fiscaal nummer is: 814106031.


Reclame op de bus

Uw naam op de bus? Deze reclame levert een bijdrage aan de kosten van onderhoud en gebruik. Indien u interesse hebt te adverteren stuurt u dan een mailtje naar info@voedselbanklv.nl.

Voedsebank

Wellicht ook interessant voor jou