Steun ons

De Voedselbank Leidschendam-Voorburg werkt uitsluitend met vrijwilligers. Wij kunnen ons werk niet doen zonder de steun van bedrijven en particulieren. De mogelijkheden om ons te helpen zijn dan ook breed. We kunnen voedsel, financiële donaties maar ook hulp bij acties goed gebruiken. Van individuen, bedrijven en organisaties. Ook u kunt ons helpen! Kijk hieronder voor de mogelijkheden of bel ons 06-38035166.

Bedrijven

Veel bedrijven blijven met restanten zitten. Die producten zijn voor ons heel waardevol. Iedere week doen wij ons best om voedselpakketten samen te stellen voor gezinnen. En dat is een flinke uitdaging. Heeft u producten over, of producten die niet meer verkoopbaar zijn? Denk bijvoorbeeld aan:

  • een etiket met een drukfout,
  • een kapotte verpakking,
  • een verpakking is niet meer actueel (feestdagen),
  • de uiterste houdbaarheidsdatum komt in zicht.

Belt u naar 06 380 351 66 en dan komen wij het bij u ophalen. Ook spontane donaties zijn heel welkom.

Particulieren

Levensmiddelen afgeven voor de voedselbank?
Heeft u (liefst houdbare) producten over? Dan kunt u die afleveren op maandagen van 9:30 tot 14:00 en op dinsdagen van 9:30 tot 16:00 op onze locatie aan de Van Alphenstraat. En als het echt heel veel is dan komen wij het graag bij u ophalen. Belt u naar 06 380 351 66 en wij staan zo met onze bus bij u op de stoep.

Uw steun wordt zeer gewaardeerd.

Organiseer een eigen actie

U kunt ons ook helpen met initiatieven zoals het organiseren van een inzameling of een evenement, wij denken graag met u mee.

Financiële steun

Een financiële bijdrage is ook zeer welkom op: NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. Wij hebben een ANBI-status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar en voor de Voedselbank onbelast. Het fiscaal nummer is: 814106031.

 

QR code om een donatie te doen via TIKKI

Doneer Douwe Egberts waardepunten

Wij sparen het gehele jaar door D.E. punten zodat we tijdens een actieperiode van Douwe Egberts de punten kunnen verzilveren. De koffiepakken die we dan krijgen, geven we dan aan onze klanten. Heeft u punten verzameld? U kunt ze bij ons inleveren!

Kerken

Door de kerken wordt regelmatig voedsel ingezameld. Vooral in het najaar krijgen de kerkgangers de gelegenheid voedsel mee te nemen, zodat we met Kerstmis wat extra’s kunnen geven.

Kerstpakketten

Kerstpakketten zijn altijd welkom. Als u belt, komen we deze halen.

 

 

Wellicht ook interessant voor jou