Voedselbank op zoek naar nieuwe vrijwilligers

De Voedselbank Leidschendam-Voorburg is op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers die meehelpen, zodat iedereen voldoende en goed kan eten. We zoeken mensen die op dinsdag en/of woensdag de operationele coördinatie op zich wil nemen. Daarnaast zoeken we chauffeurs en in- en uitpakkers.

Na bijna 15 fantastische jaren gaat Jim Sabiran een stevige stap terug zetten bij de Voedselbank Leidschendam-Voorburg. Jim is onze operationele leider, de olie in onze machine, de spin in het web, onze steun en toeverlaat en ons gezicht naar buiten, met een prachtig netwerk bij supermarkten, scholen en verenigingen.

We zoeken mensen die de rol van Jim kunnen overnemen. Liefst beschikbaar op zowel de dinsdag als de woensdag, maar ook als je slechts op één van die dagen beschikbaar bent, kun je contact opnemen.

Je komt terecht in een organisatie waar de energie en het enthousiasme van afstralen. Mensen die gedreven zijn door de missie ‘Oog voor voedsel, hart voor mensen’.
De mensen werken in hoge mate in ‘zelfsturende teams’, maar we zoeken iemand die de teams kan begeleiden en die de verbinding tussen mensen en tussen teams bevordert.

Op de dinsdag is de hoofdklus het inpakken van de (circa 220) pakketten die we wekelijks uitdelen. Op de woensdag is de hoofdklus het uitdelen van die pakketten aan onze cliënten, op de drie uitdeellocaties in onze gemeente. Tegelijkertijd zijn we continu bezig om ons magazijn op orde te houden en te zorgen dat alles qua houbaarheidsdatum, qua hygiëne en qua logistiek tip-top op orde is.

Naast de operationele coördinator, zoeken we ook chauffeurs en mensen die willen helpen met het in- en uitpakken van spullen en het op orde houden van het magazijn. Ook bij deze functies gaat het om de dinsdagen en de woensdagen, waarbij je ten minste een dagdeel, maar liefst een dag beschikbaar bent.

We houden van een stabiel en evenwichtig team. De mensen die bij ons werken, doen dat in het algemeen vanuit een commitment voor een wat langere periode. Je zult daar geen spijt van krijgen: het team waar je in terecht komt is leuk en gemotiveerd.

Je kunt contact opnemen met Rob Kuipers (06-50738574) of Els de Blécourt (06-53410816) of via info@voedselbanklv.nl .

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media