Lintje voor onze voorzitter Nan de Smet

Op woensdag 23 maart 2022 reikte loco-burgemeester Astrid van Eekelen een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Nan de Smet uit Voorburg. Nan is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in huiselijke kring.

Nan kreeg de onderscheiding voor zijn bestuurlijke verdiensten waarvoor hij zich langdurig vrijwillig heeft ingezet:

  • Hij heeft zich ruim 6 jaar ingezet als penningmeester en waarnemend voorzitter voor Stichting Molen de Vlieger. Hij heeft actief aandacht gevraagd voor de geschiedenis en de plaats van de molen binnen de gemeente. De naamsbekendheid van Molen De Vlieger is vergroot en hij heeft ervoor gezorgd dat aangesloten werd bij belangrijke nationale evenementen zoals Open Monumentendag, de Landelijke Fietsdag en de Nationale Molendag.
  • Hij was ruim 6 jaar als penningmeester van de Stichting Theater De Tobbe (tegenwoordig Theater Ludens) verantwoordelijk voor het voeren van de financiën, het optimaliseren van de organisatie en het opzetten van een deugdelijke administratie.
  • Sinds 2007 tot heden is hij voorzitter van de Voedselbank Leidschendam-Voorburg. Hiernaast stuurt hij ook het team van 25 vrijwilligers van de voedselbank in Voorburg aan. Een verdienste van hem is dat hij hét gezicht van de voedselbank in de gemeente is. Hij staat bij alle partijen met wie hij samenwerkt bekend als een beminnelijk en krachtig persoon.

 

Van harte gefeliciteerd Nan met de Koninklijke Onderscheiding! Zeer verdiend!

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media