Inzamelingsactie, ook met mooi weer, een groot succes!

Niet iedereen lag afgelopen zaterdag (17 juni) op het strand: veel klanten wisten de inzamelingsactie van de Voedselbank Leidschendam-Voorburg goed te vinden. Vrijwilligers stonden de hele dag klaar bij twee zeer gastvrije supermarkten om producten in ontvangst te nemen. De supermarkten hadden hiervoor speciale schappen ingericht met de producten van ons boodschappenlijstje. Dat maakte het voor iedereen heel makkelijk om iets extra’s mee te nemen. Maar liefst 153 kratten vol houdbare producten zijn er opgehaald, maar ook financiële donaties mochten wij in ontvangst nemen.

Wij zijn voor de helft van de voorraad afhankelijk van donaties bij inzamelingsacties. Dit is dus een mooie aanvulling op onze voorraad voor deze zomer! Het helpt ons om iedere week 260 voedselpakketten te kunnen samenstellen. De klanten zijn wij daarom heel dankbaar voor het doneren van de producten!
De voedselbank heeft dit niet alleen kunnen organiseren. Wij hebben weer veel hulp gehad van onze vaste trouwe vrijwilligers: van de Rotary Club Voorburg, Rotary Voorburg-Vliet, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne en Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk. Alle vrijwilligers willen wij hartelijk bedanken voor hun inzet en harde werken. Ook bedanken wij de Jumbo in de Mall of The Netherlands en in de Plus op de Prins Frederiklaan in Leidschendam voor hun gastvrijheid.

U kunt de voedselbank altijd helpen met initiatieven, op onze website www.voedselbanklv.nl vindt u hier informatie over. Maar ook met geld, uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. Wij hebben een ANBI-status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar en voor de voedselbank onbelast.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media