Extra inzamelingsactie was een groot succes

Afgelopen zaterdag organiseerden wij een extra inzamelingsactie. Ondanks de start van de meivakantie waren er gelukkig veel winkelende klanten die wat extra’s kochten voor de Voedselbank. Onze vrijwilligers stonden bij de Albert Heijn in Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands) en bij de Albert Heijn in Voorburg (Julianaplein) de hele dag klaar om alle producten in ontvangst te nemen.

Het is geweldig om te zien hoe betrokken mensen zijn bij de Voedselbank. We hebben maar liefst 205 kratten ingezameld! Alle gulle gevers ontzettend bedankt! Zoals gehoopt, hebben we met name veel maaltijdsauzen, soepen,  groenten in blik en pot en ontbijtspullen opgehaald. Dat zijn de producten die we hard nodig hebben om onze voorraad aan te vullen en te zorgen voor de wekelijkse voedselpakketten.

Wij bedanken al onze vaste vrijwilligers maar ook de leden van de Rotary Club Voorburg, Rotary Club Voorburg Vliet, de Lions Voorburg en Lions Prinses Marianne. En uiteraard bedanken wij de beide Albert Heijn supermarkten voor hun gastvrijheid! Zij maken het mogelijk om deze mooie inzamelacties te kunnen organiseren.

   

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media