Geslaagde inzamelingsactie, ruim 300 kratten zijn er opgehaald!

De inzamelingsactie van zaterdag 4 september bij de Albert Heijn in Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands), bij de Jumbo en de Albert Heijn in Voorburg (Julianaplein) was een groot succes!

De hele dag stonden de vrijwilligers klaar om producten in ontvangst te nemen. En ze stonden daar niet voor niets! Aan het einde van de dag telden we ruim 300 kratten vol houdbare levensmiddelen. Vooraf hadden we een lijstje gemaakt met producten die hard nodig zijn en dit hebben we ook van de klanten gekregen. Zo was er een klant in de Jumbo op het Julianaplein die zelfs drie volle karren met levensmiddelen heeft gedoneerd. Het is hartverwarmend om te zien hoe betrokken mensen zijn.

De Voedselbank heeft veel hulp gehad van de vaste vrijwilligers maar ook van leden van de Rotary Club Voorburg,  Rotary Club Voorburg Vliet, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne, de Soroptimisten, de Protestantse Kerken en zelfs enkele straatgenoten. Wij bedanken alle vrijwilligs hartelijk voor hun inzet en harde werken. En uiteraard ook voor de gastvrijheid van de Albert Heijn en de Jumbo.

Bent u op zoek naar leuk, zinvol én dankbaar werk als vrijwilliger? De Voedselbank komt handjes tekort! Kijk voor meer informatie bij de vacatures.

De volgende inzamelingsactie is in december, vlak voor de Kerst.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media