Kerstactie Voedselbank was een overweldigend succes!

Op zaterdag 10 december organiseerden wij een inzamelingsactie. Ondanks het koude weer en de kater na de verloren wedstrijd, werd het door de geweldig positieve reacties van de winkelende klanten, een stralende dag! We hebben maar liefst 476 kratten vol houdbare producten opgehaald! En dat niet alleen: ook financiële donaties en AH cadeaukaarten mochten wij in ontvangst nemen. Zelfs tegen 18.00 uur, toen we wilden afsluiten, kwam er iemand die zei: “kan er iemand van jullie meelopen, anders koop ik de verkeerde dingen.”

In een tijd waarin iedereen merkt dat alles duurder wordt, en het niet vanzelfsprekend is dat we iets aan een ander geven, is het des temeer hartverwarmend om te zien hoe betrokken mensen zijn. Wij bedanken alle mensen die iets hebben gedoneerd.

De Voedselbank heeft dit niet alleen kunnen organiseren. Wij hebben weer veel hulp gehad van de vaste vrijwilligers, van de Rotary Club Voorburg, Rotary Voorburg-Vliet, de Lions Voorburg en Lions Prinses Marianne. Alle vrijwilligers willen wij hartelijk bedanken voor hun inzet en harde werken.

Ook bedanken wij de vier lokale supermarkten voor hun gastvrijheid: de Albert Heijn in de Mall of The Netherlands, de Jumbo en de Albert Heijn op het Julianaplein in Voorburg en de Hoogvliet op de Damlaan in Leidschendam.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media