Prachtige donaties van lokale bedrijven Attiva en Cable Masters

Zo op de valreep vlak voor het einde van het jaar, mogen wij twee prachtige donaties in ontvangst nemen. De bedrijven Attiva uit Den Haag en Cable Masters uit Rijswijk hebben besloten om stil te staan bij de mensen die het financieel nu even niet redden.

“Voor Attiva en Cable Masters dit jaar geen dure flessen wijn of andere lekkernijen, maar een financiële bijdrage aan de Voedselbank. Hiermee dragen wij bij aan de hoofddoelstellingen van De Voedselbanken, namelijk het tegengaan van voedselverspilling en het bieden van voedselhulp aan de minst daadkrachtigen. Op deze manier helpen we bij de bestrijding van de armoede in Nederland.”

De vraag naar voedselpakketten neemt alsmaar toe. Wij zijn daarom ontzettend blij en dankbaar dat deze twee lokale bedrijven ons financieel willen helpen. Daarom uit de grond van ons hart, heel hartelijk bedankt!

Wilt u ons als bedrijf ook financieel steunen? Wij hebben een ANBI status, uw gift is dus fiscaal aftrekbaar en voor de voedselbank onbelast. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media