Kerstinzamelingsactie Voedselbank groot succes

Zoals ieder jaar, vlak voor Kerst, stonden de vrijwilligers van de Voedselbank weer klaar om producten in ontvangst te nemen.

Op zaterdag 11 december werden bij de Albert Heijn in Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands), bij de Jumbo en de Albert Heijn in Voorburg (Julianaplein) klanten gevraagd om iets extra’s te kopen voor de Voedselbank. En wat waren er weer hartverwarmende reacties! Van kleine donaties, waar we al zo dankbaar voor zijn, tot boodschappenkarren vol. Er zijn maar liefst 345 kratten vol producten ingezameld. Met deze producten worden iedere week voedselpakketten samengesteld om mensen en gezinnen, die het niet breed hebben, in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

Wij bedanken al onze vaste vrijwilligers maar ook de leden van de Rotary Club Voorburg, Rotary Club Voorburg Vliet, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne, de Soroptimisten, buren en straatgenoten. En uiteraard bedanken wij de supermarkten voor hun gastvrijheid! Zij maken het mogelijk om deze mooie inzamelacties te kunnen organiseren.

Wilt u ook bijdragen aan de voedselbank? Dat kan met initiatieven, maar u kunt natuurlijk ook geld doneren. Uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media