Wat extra’s met Kerst voor onze cliënten

Voor veel mensen is Kerst een gezellige tijd met feestelijk eten, mooie kleren en cadeautjes. Maar voor mensen met een klein budget kan het best een lastige tijd zijn. Als je iedere maand de eindjes aan elkaar moet knopen dan is er weinig ruimte voor wat extra’s.

Wat zijn wij blij dat we, juist in deze tijd, wat extra’s kunnen geven aan onze cliënten. De medewerkers van HMC locatie Antoniushove hebben ervoor gezorgd dat alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar een cadeautje krijgen. En de klanten van boekhandel In de Wolken Voorburg hebben een boekje en/of een spelletje gekocht om te doneren. Els en Inge van In de Wolken hebben daar ook nog een doeboekje bij gedaan. De oudere kinderen tot 17 jaar hebben wij verrast met een fijne cadeaubon. Via Stichting Leergeld hebben de 18-plussers tot 20 jaar een Fashion Cheque gekregen.

Voor alle gezinnen is er een goed gevuld kerstpakket met een heerlijk kerstbrood van bakkerij Klink, gedoneerd door de Lions club Voorburg. En voor het 10e jaar op rij bezorgde kaasboer Kastelein weer 150 mooie stukken kaas.

Wij bedanken jullie voor de lieve gebaren en de mooie donaties! En wensen iedereen gezellige feestdagen toe!

Inge en Els van boekhandel In de Wolken Voorburg

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media