Kerstinzamelingsactie Voedselbank was een groot succes

Op zaterdag 16 december organiseerde Voedselbank Leidschendam-Voorburg weer de traditionele Kerstinzamelingsactie. We hebben maar liefst 363 kratten vol met houdbare producten opgehaald, ook mochten wij nog financiële donaties in ontvangst nemen. Hier zijn wij ontzettend blij mee! We merken allemaal dat producten duurder worden. Iets extra’s kopen voor een ander is dan ook heel bijzonder. Iedereen die iets heeft gedoneerd, van klein tot groot, heel erg bedankt!

Zonder onze trouwe vrijwilligers kunnen we dit niet organiseren. Wij bedanken de Rotary Club Voorburg, Rotary Voorburg-Vliet, Rotary Voorschoten-Leidschendam, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne, Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk en alle vrijwilligers voor hun inzet en harde werken.

Wij bedanken ook de Albert Heijn in de Mall of The Netherlands, de Albert Heijn en de Jumbo op de Koningin Julianalaan in Voorburg en de Plus Post supermarkt in Leidschendam voor hun gastvrijheid.

Voor de feestdagen kunnen wij, naast de voedselpakketten, ook cadeautjes voor de kinderen uitdelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door boekwinkel In de Wolken Voorburg en HMC Antoniushove. Zo krijgen 173 kinderen iets leuks om uit te pakken. Heel veel dank hiervoor! Wensen iedereen mooie feestdagen toe.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media