Na ruim 22 jaar stopt het zegeltjes sparen van mevrouw M.

Al zo’n 22 jaar brengt een fantastische dame van 84 jaar iedere week de kassabonnen van de Hoogvliet bij onze voedselbank. Op de achterkant van de kassabonnen zitten namelijk spaarzegeltjes voor een gratis product. De gespaarde producten komt ze met haar autootje langsbrengen. En dat doet ze niet alleen, ze heeft het hele appartementencomplex zover gekregen dat ze ook al jaren met haar meesparen voor gratis producten.

Mevrouw M. (ze wil graag anoniem blijven): “Het is heel klein begonnen. Op de achterkant van de kassabon van de Hoogvliet zitten zegeltjes. Deze knipte ik uit en plakte ik op een spaarkaart. Een volle spaarkaart leverde ik in en dan kreeg ik gratis producten. Deze producten bracht ik dan naar de voedselbank. Toen ik een paar zegeltjes tekort kwam, deed ik een oproep via het prikbord van mijn flat. Nou, in een mum van tijd kwamen er heel veel bonnetjes binnen! Mensen werden enthousiast en begonnen ook met sparen van de zegels voor de voedselbank. Iedere zondag hang ik een briefje op het prikbord met daarop de spaaractie van de week. En op donderdag hang ik vervolgens een verslagje op met wat de vorige actie heeft opgeleverd.”

De Hoogvliet stopt met het zegeltjes sparen, en zo stopt ook het sparen van deze geweldige dame.

Lieve mevrouw M. (en natuurlijk ook alle buren) we zijn u ontzettend dankbaar voor het jarenlang sparen voor onze cliënten. Heel hartelijk bedankt namens iedereen en lieve groeten van alle vrijwilligers!

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media