Vrijwilligers gezocht voor onze Voedselbank

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk met betekenis? Wil je je inzetten voor de meest kwetsbaren in Leidschendam en Voorburg? Dan hebben wij jou nodig! Wekelijks verspreidt de Voedselbank zo’n 140 pakketten aan 250 personen, waarvan 143 kinderen. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“.

Wij zoeken een chauffeur

Als chauffeur op de bus ga je de tassen bezorgen. Je belt onderweg de klanten om te zeggen dat het pakket er aan komt. Ook ga je naar leveranciers zoals supermarkten om producten op te halen. Sjouwen hoort daarbij. Daarnaast help je mee met alle voorkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het sorteren van spullen.

Wij zoeken een meewerkend voorman/vrouw

Als meewerkend voorman/vrouw ben je de zgn ‘rechterhand’ van de collega-vrijwilliger die de dagelijkse leiding heeft. Je vervangt hem bij ziekte, vakantie etc.

Wij zoeken oproepkrachten

Voor de drukke momenten, zoals bij feestdagen, speciale acties of bij ziekte en vakanties, zoeken wij vrijwilligers die willen bijspringen.

Meer informatie over de vacatures.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media